Wat is Mollie?

Internet aankopen zijn gemeengoed geworden en het wordt ons ook steeds makkelijker gemaakt met allerlei apps voor de smartphone bijvoorbeeld. Ook voor het betalen van de internetaankopen worden telkens nieuwe producten ontwikkeld. Als u een eigen bedrijf bezit, kunt u natuurlijk voor alle verschillende betaalmethoden programma’s maken om te zorgen dat het geld op uw bankrekening terecht komt. Dit betekent wel een flinke investering in tijd en geld.

Mollie is een betaaldienst-aanbieder die het u makkelijk maakt. Het ondersteunt alle betaalmethodes: PayPal, diverse creditcards, iDEAL, After Pay, Apple Pay en zo kunnen we nog wel even door gaan. U integreert deze betaaldienst eenvoudig en snel. Zo kunnen de klanten snel en zonder probleem met het betaalmiddel van zijn of haar eigen voorkeur kan afrekenen.

Installatie zonder technische kennis

Voor het installeren van alle betaalmethoden is geen technische kennis noodzakelijk. U maakt gewoon via ons een Mollie-account aan. Hierna krijgt u toegang tot uw Mollie-dashboard, waar u eenvoudig de gewenste betaalmethoden voor uw bedrijf selecteert. U ziet: snel en eenvoudig; u kunt direct aan de slag! U heeft dus geen programmeur nodig en dat scheelt veel tijd en geld.

API´s voor de specialisten

Grote ondernemingen hebben vaak speciale procedures, wensen en eisen en beschikken meestal over eigen website-ontwikkelaars. Speciaal voor hen zijn er zogenaamde API’s beschikbaar. Hiermee kunnen de gegevens van Mollie worden uitgewisseld en ingepast in alle platformen. Het biedt de mogelijkheid tot integratie met bijvoorbeeld de boekhoudadministratie of logistieke administratie van de onderneming.

Er zijn diverse plugins en modules voor onder andere de volgende platformen:

– Woocommerce
– Magento
– Shopify
– PHP
– Ruby

Hoe maakt u een Mollie-account aan?

U bent geïnteresseerd en u wilt meer betaalmethoden dan enkel iDEAL? U kunt nu een account aanmaken, zodat je direct aan de slag kunt? SnelStart betaallinks is een officiële Mollie partner en via ons kunt u zich aanmelden bij deze betaaldienstverlener. Het aanmaken van en account is gratis en kost slechts enkele minuten.

We zetten de voordelen even op een rijtje:

– U krijgt de beschikking over meer dan twintig nationale en internationale betaalmethoden voor jouw webshop.
– Eenvoudig en snel te installeren; geen technische of IT kennis nodig.
– Gebruiksvriendelijk dashboard met een overzicht van alle belangrijke order-informatie.
– Snel toevoegen van nieuwe betaalmethoden.
– Multi currency wordt ondersteund.
– Geen vaste kosten; betalen per transactie!
– Nederlandstalig, dat is gewoon gemakkelijk.

U ziet: geen vaste kosten. U betaalt per transactie. Maak nu uw Mollie- account aan dan bent u zonder kosten in één keer klaar voor binnen- en buitenlandse transacties.

Heeft u een vraag?

Vul dan hier het formulier in. Ons support team staat klaar om uw vraag te beantwoorden.