Mail nooit meer in de spam

Hoe zorg je ervoor dat mail nooit in de spam terecht komt? Die vraag hebben we onszelf gesteld. Wij willen namelijk, net als u en uw bedrijf, dat mails in de spambox terecht komen.

Er zijn verschillende manieren om dit voor elkaar te krijgen.

De eerste manier is door het instellen van het SPF-, DKIM- en DMARC-record. Deze records helpen e-mailontvangers om te verifiëren dat het mailtje wel écht van u kwam. Hoe meer records toegevoegd worden, hoe beter het is. Zo voegen de meeste webhosting bedrijven standaard alleen het SPF record toe. Mail komt dan waarschijnlijk niet in de spam, maar zodra er wat meer gemaild wordt, is de kans groot dat het wel gaat gebeuren.

De tweede manier is door het gebruiken van dure mailservices. Deze bedrijven vragen vaak hoge maandelijkse kosten, maar doen uiteindelijk hetzelfde als bij de eerste manier.

Bij SnelStart betaallinks kunt u kiezen om de mails via uw eigen mailserver te versturen of dat door ons te laten doen. Als u ervoor kiest om het zelf te doen, is het erg aan te raden om alle bovenstaande records toe te (laten) voegen aan uw DNS zone.

Als u ervoor kiest dat wij de mails voor u verzenden, hebben uw klanten dat niet snel door. De verstuurde mail komt dan van info@nieuwfactuur.nl en het ziet eruit alsof u het gestuurd heeft. Wij hebben alle records goed ingesteld waardoor de mails nooit in de spambox terecht komen. U betaald per mail €0,05 voor het versturen via onze service.

Geïnteresseerd? Vink onze mailservice (Mailgun) dan nu aan in het dashboard.

Heeft u een vraag?

Vul dan hier het formulier in. Ons support team staat klaar om uw vraag te beantwoorden.